Ervaringen van onze klanten

Hugo, Janneke en Doortje

Tja… wat doe je als je werkt en je hebt honden? Dan ga je op zoek naar een uitlaatservice. Een beetje huiverig was ik;  want regelmatig zie ik een rammelende bus rijden met de reclame van een bot of een vrolijke hondensnoet. Veelal tjokvol gevuld met honden, die naast het uitlaten,  ook nog de route heen- en terug in de bus moeten blijven. Ik schat dan zo’n beetje in dat het soms wel eens twee uur kan duren voordat de hele hondenbende weer thuis is. Dat wilde ik dus niet. En zoveel honden tegelijkertijd wilde ik ook niet want één persoon op acht of meer honden vind ik geen goed idee. 

Maar wat dan wel? De oplossing kwam toen de enthousiaste eigenaar van de leukste dierenwinkel in Breukelen mij vertelde dat hij een hondenuitlaatservice ging beginnen. Er kwam een nieuwe bus met ruime hokken want je wilt ook niet dat je hond bij het remmen door de ruimte vliegt. Veiligheid dus voorop en daar hou ik van want ik ben de hondenmoeder van drie stoere schotten.
‘ Zouden ze het wel leuk vinden?’ vroeg ik mij af en dit antwoord werd al heel snel duidelijk. Hugo, mijn jongste hondenkind, staat al om elf uur voor de deur. Geen idee hoe hij het weet want hij heeft geen horloge en geen agenda maar hij zit ongeduldig te wachten. 

‘Dag liefjes,’ hoor ik als de voordeur opengaat  en Ricardo binnenloopt. Het is feest in de tent want ze mogen mee en voordat Ricardo de riem kan pakken springen ze al in de bus. Ik hoef het mij dus niet af te vragen of het leuk is. Het is overigens een uitermate fijn idee dat ze in goede handen zijn. Ze lopen lang onder begeleiding van twee leiders en ze zitten kort in de bus want het schema is goed ingedeeld. Daarnaast heeft de eigenaar verstand van honden, geeft hij tips en zonodig brengt hij een zak voer mee. Ook handig toch?

Het enige nadeel is dat ze soms nat en zanderig thuis komen maar ach… kinderen komen ook thuis na een verjaardagspartijtje met een vieze snoet. Ze hebben het leuk en ik kan rustig werken. 
Ideaal dus. Dus mocht je een goede uitlaatservice nodig hebben en er is plek zou ik het gewoon doen. 

Patty Harpenau 

Polle

Polle gaat al vanaf het begin mee met de uitlaat, hij is nu bijna 11 maanden. Ik ben er natuurlijk niet bij maar ik heb het gevoel dat hij erg graag mee gaat. Hij heeft de harten veroverd van Ricardo en Lothar. Polle heeft ook vriendjes gemaakt met de andere honden. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Aloe

Sinds Aloe mee gaat met de uitlaatservice is ze thuis veel rustiger. Dit is fijn omdat ik dan na mijn werk rustig kan relaxen voordat ik nog een keer met haar uit ga. Meestal heeft ze zo lekker gespeeld dat ze zelfs niet meer met mij mee wil. De service van Ricardo en Lothar is uitstekend! Het zijn hele vriendelijke en spontane mensen, je kunt echt zien dat ze goed voor de honden zijn. Ze laten haar altijd netjes en schoon weer de kamer in, zoals gevraagd.